Resultat 2016

Resultat 2016

2 Star Cup 2016 Løb

2 Star Cup 2016 Overalt

Breaking news i forbindelse med 2-star sejlads i lørdags.

De lange smalle gik ikke med overalt sejren i år, idet den gik til Mary-Lou (Banner 30) sejlet af Bjarne Andersen og Tonny Lyholm. 2.pladsen overalt blev nappet af feltet største båd en Matcher 41 fra Årøsund med Tage Jensen og Jesper Skouenborg der mesterligt styrede den store båd og de mange kvadratmeter sejl.

2-star har nu vundet indpas hos de unge med det nye komet 15 årige Emil Svenningsen der, med sin far på slæb, kom ind på en på en fornem 3. plads overalt.

Turen i år bestod af et langt halvvinds ben til sydvest enden af Bågø, herefter en kort læns syd om Bågø hvor de kvikke kunne lufte en spiler. Herefter gik det nordover langs østsiden af Bågø på en fin halvvind. Turens “bjergetape” blev det efterfølgende kryds fra nordspidsen af Bågø til Anslethage da de kapsejlende også her mødte den kraftigste vind.
Fra Anslethage og hjem var en fin agten for tværs hvor nogle satte spiler og andre genakker.

Sejladsen blev afviklet i skønt sejler vejr, 7-12 m/sek. og høj solskin det meste af tiden. dette bevirkede at alle tilmeldte både kom i mål i næsten samlet flok og kunne derefter gå i klubben til grillpølser og præmieoverrækkelsen.

På trods af den noget begrænsede tilslutning i år, havde alle en super dag. Vi se frem til næste år hvor sejladsen sejles på 10. år, med tiltag der forhåbentlig kan gøre at mange flere får blod på tanden til at prøve denne sejladsform, hvor der ikke er uanede ressourcer ombord.

Vindere 2star 2016