Resultat 2020

Serien

Columbus Marine 2 Star Cup 2020 – Resultat for Serien

Fredericia/Strib 19/9

Sejlads med start i Fredericia og mål i strib. med en bane rundt i tragten i mere strøm end vind. Tiltrods for de svære vilkår en rigtig god dag på vandet.

Resultat herunder:
Resultat-2StarCup2020-FSSB-Løb
Resultat-2StarCup2020-FSSB-Overalt

Skærbæk 28/8

En fin aften startende med spisning i klubhuset. Starten gik kl. 20:00 og banen var en stjernebane med Skærbæk i centrum. Yderpunkterne bestod af Flessingen, Stenderup Hage, Løverodde og Drejens. Første båd var i mål kl. 23 og i løbet af yderligere en times tid var alle samlet i Skærbæk igen, til en suppe og præmieoverrækkelse. Undevejs kunne man nyde kornmod (Lyn uden torden) mod syd, og se auraen fra branden ved naturcenteret i Middelfart mod nord.

Resultater herunder.

S-B-K 2-Star 2020 Løb 

S-B-K 2-Star 2020 Overalt

Middelfart 20/6

Med en iver, sammenlignelig med køer, der sættes på sommergræs, mødte en gruppe spændte og entusiastiske sejlere op i Middelfart Sejlklub om morgenen d. 20. juni. Efter en periode med tvungen indstilling af aktivitet grundet Covid19, var dette dagen, hvor årets første kølbådssejlads i Lillebælt skulle sejles. Inden da skulle depoterne dog fyldes op til morgenmad, og skippermøde afholdes. Vejrudsigterne havde spået 5-6 m/s, men allerede fra land, blev det tydeligt ikke at holde stik. Vi fik op til 10 m/s.

Med omvendt handicap blev 28 både sendt afsted – 24 i sportklassen, 4 i turklassen. Mange med en god start over startlinjen, som var beliggende ud fra dommerhuset. Afsted gik det hurtigt med spiler ned til første bøje ud for Skrillinge Strand. For en hurtig stund blev spilerne pillet, da bådene skulle ud af Fænøsund, men så snart de var på den anden side af revet, kom de med det samme op og prydede horisonten. Sikke et flot sceneri! Hvorvidt, det kunne lykkedes at holde spileren oppe hele vejen til Bogø, var et af dagens helt store spørgsmål. Nogle valgte den forsigtig tilgang og sejlede en smule mod Jylland for at have noget at falde af med, mens andre gik målrettet efter den nordvestlige spids af Bogø. Til de sidstes held begyndte vinden at rumme, og det lykkedes for alle. Rundt om mærket sydvest for Bagø kom bådene, og her valgte størstedelen af pille spilerne, for at sejle en halvvind mod Assens. Derfra blev der sejlet kryds mod Jylland og Anslet Hage. Vinden var frisk og med 6-8 m/s. Efter mærket ved Anslet Hage, fulgte en hurtig halvvind tilbage mod det velkendte farevand, som blev efterfulgt af en lille frisk kryds gennem Fænøsund over mållinjen. Her kom samtlige både inden for et meget kort tidsvindue over mål som perler på en snor. Først var ylvaen, Den Røde Løber, med Leif Pehrson som skipper.

 Grundet forsamlingsforbud, var det desværre kun muligt at servere sodavand, øl og grillpølser for de første 24 tilmeldte både. I tidens ånd med håndsprit naturligvis. Solen skinnede, og stemningen var afslappet oven på en dejlig tur. Afslutningsvis, blev prikket over i’et sat ved præmieoverrækkelsen med fine præmier sponsoreret af Columbus Marine.

Resultater Columbus Marine 2Star Cup 2020 Middelfart Sejlklub Løb 

Resultater Columbus Marine 2Star Cup 2020 Middelfart Sejlklub Overalt