Resultat 2017


2 Star Cup 2017 Løb                         2 Star Cup 2017 Gruppe                  2 Star Cup 2017 Overalt

2 Star Cup var i år udvidet til også at omfatte singlehandsejlere. 3 af disse havde fundet vej, og mon ikke endnu flere får smag for dette til næste år. Sejladsen foregik i det smukkeste vejr. Høj solskin, 6-8 m/s vind fra et nord nordvestlig hjørne, og termometeret var på den gode side af 20 grader. Så 5 stjerner til den der havde ansvaret for at skaffe godt vejr.

Morgenen startede med fælles morgenbord, og skippermøde. Herefter gik sejlerne i bådene og fik rigget til, så de var klar til start. Starten foregik lige ud for Middelfart Marina og var en respit start, så alle kunne komme afsted i god ro og orden. Respitstarten har også den fordel at første båd i mål er vinderen.

Turen bød på en fin lænser fra Middelfart til bøjerne syd for Bågø, herefter var der kryds til Anslet hage, og en halvvind hjem til Middelfart igen. Nr. 1 og 2. overalt var i år 2 Albin Expresser. Kun 14 sekunder skilte dem på målstregen, så der har været tæt fight hele vejen rundt. Næsten lige så tæt lå de 4 Ylva’er. På krydset under Brandsø lå ylva’erne nærmest og slog på hinanden. Her fik en højredrejning i vinden byttet lidt om på pladserne, da dem der var søgt op under Brandsø for at få lidt strømlæ, måtte sejle med slæk på skøderne ud til Anslet hage.

Efter endt målgang var Middelfart Sejlklub vært ved en Pølse og en moleøl. Hertil var der præmieoverrækkelse, hvor de mange præmier fra Columbus Marine kunne deles ud til vinderne, samt til de heldige i lodtrækningsrunden. Stor tak skal lyde til Columbus Marine der var ene sponsor på arrangementet. 

Vi håber, at Columbus Marine og ikke mindst deltagerne er klar til sejladsen næste år. Vi har plads til mange flere deltagere, så mød op og deltag i “Danmarks smukkeste shorthanded endagssejlads rundt om øerne i det skønne Lillebælt” i 2018.